Koulunpihojen kesäkerhot 

Kesäkerhot ovat päättyneet vuoden 2023 osalta. Kiitos kävijöille. Mikäli tahdot antaa palautetta toiminnasta ensi vuoden järjestelyjäkin ajatellen, voit tehdä sen tästä.

Someron 4H-yhdistys ja Someron MLL organisoivat lapsiparkin omaisia kesäkerhoja. 4H: kesäkerhoja ohjaavat pareina nuoret koulutetut ohjaajat ja toiminnan vastuuhenkilönä toimivat tj Anna Laakkonen ja Someron yhdistyksen hallituksen pj Sanna Rajala sekä vara pj Maria Virkki. Kesäkerhoissa 6 - 12-vuotiaat lapset keksivät yhdessä ohjaajien kanssa kivaa kesäistä tekemistä. Jokaiseen kerhopäivään kuuluu omakustanteinen evästauko.

Kesäkerhomme kokoontuivat kesällä 2023 seuraavasti:
Oinasjärven koululla 5.-16.6. arkisin klo 10-14
Pitkäjärven koululla 5.6.-16.6. arkisin klo 10-14
Kirkonmäen koululla 3.7.-28.7. arkisin klo 10-14

Kaikissa kerhoissa olemme lähtökohtaisesti koko ajan ulkona, joten huolehdithan mukaan juomapullon ja sään mukaisen vaatetuksen sekä eväät. Kokoonnumme kesäsateillakin normaalisti, mutta myrskysäällä ohjaajat eivät ole paikalla Pitkäjärven eivätkä Oinasjärven kohteissa. Kirkonmäellä pääsemme sisätiloihin suojaan, joten siellä ei ole minkäänlaista säävarausta. 

Vastuu ja turvallisuus: 

  • Kesäkerhot ovat kaikille ilmaisia, eikä erillistä ilmoittautumista kerhokerroille vaadita. 
  • Ohjaajat pitävät osallistujista päiväkohtaista nimilistaa ja heille on aina ilmoitettava huoltajan yhteystieto hätätapauksia varten. Yhteystiedon voi luovuttaa ensimmäisellä kerralla, kun lapsi tuodaan paikalle, tai sitten ohjaaja kysyy yhteystiedon lapselta.
  • Kerhopaikalle voi tulla ja sieltä lähteä vapaasti oman aikataulun mukaan, mutta huoltajan/lapsen on aina ilmoitettava tiedoksi, kun paikalta poistutaan. Jos ohjaaja huomaa lapsen puuttuvan paikalta ilman, että siitä on ilmoitettu, hän on yhteydessä huoltajaan.
  • Kerhopaikoilla on ensiapupakkaukset. Kerholaisella tulee olla mukana mahdolliset välttämättömät omat lääkkeensä ja hänen tulee osata toimia niiden kanssa itse. Hätätapauksissa ohjaaja soittaa 112. 
  • Huom: Kaikki mukana olevat jo 6-vuotta täyttäneet ovat vakuutettuja 4H-yhdistyksen puolesta. Toiminta on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille.

Tiedustelut: tj, Anna Laakkonen / 044 777 8535
Tiedustelut: hallitus, Sanna Rajala / 044 727 6820
tai Mari Virkki / 040 587 9747