4H-jäsenyys

4H:n jäsenenä pääset osallistumaan oman alueesi 4H-yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näkee omat jäsentiedot ja jolla saa alennuksia ja etuja.


Jäsenkorttimme on nyt digitaalinen!

Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan. 

Mikäli et pääse kirjautumaan, ota yhteyttä omaan 4H-yhdistykseesi!

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla. Voit muokata tietojasi jäsenkortillasi.


4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. 

Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi. Valtakunnallisista jäseneduista löydät lisätietoa täältä.


Valtakunnallinen jäsenmaksu 35€/hkl.

4H:n jäseneksi liityt 35 eurolla vuodessa. Samaan perheeseen kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 70 euroa vuodessa, eli koko perhe harrastaa samalla jäsenmaksulla.

Jäsenmaksun suuruuden vahvistaa Suomen 4H-liiton valtuuskunta, joten asiaa ei tarvitse käsitellä 4H-yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäsenmaksun laskuttaa keskitetysti 4H-liitto jäsenrekisterin tietojen perusteella. 


Henkilökohtainen jäsenmaksu on 35 euroa, josta liitto palauttaa yhdistykselle 24,50 euroa. 

Perhemaksu on 70 euroa, josta liitto palauttaa yhdistykselle 49 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat. 

Käytössämme on rullaava jäsenkausi, joka alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa.

4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille.
4H-järjestöllä on jo noin 45 000 jäsentä lähes 200 4H-yhdistyksessä ympäri Suomea.