Kesän 2023 osalta työpaikka on täytetty ja haku sulkeutunut!

Kunnan uimarantojen hoitajaksi kesälle 2023

Haemme työntekijöitä kunnan uimarantojen puhtaanapitoon kesälle 2023! Paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä. Hakeminen kannattaa siis heti!

Uimalarantojen hoitajana huolehdit Pitkäjärven ja Pusulanjärven, Lammijärven ja/tai Nummijärven rantojen ja niissä olevien pukukoppien sekä käymälöiden siisteydestä. Huolehdit myös paperi- ja kuiviketäydennyksestä käymälöihin sekä irtoroskien keräämisestä.

Lähtökohtaisesti toivomme sinun pystyvän huolehtimaan kaikista uimarannoissa, mutta voit myös ottaa vastuullesi vain yhden tai kahden uimarannan. Nummijärvellä voimme myös halutessasi tarjota lisää tunteja Nummijärven uimalan puhtaanapidossa.

Työtä on osa-aikaisesti toukokuun lopulta elokuun loppuun. Rannat tarkistetaan aina kaksi kertaa viikossa, yhden rannan tarkistukseen menee noin puolesta tunnista tuntiin. Työ on itsenäistä, joten voit itse päättää työajoistasi, kuitenkin niin, että ne sijoittuvat arkipäiville klo 8 - 20.

Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Tärkeää on myös kyky toimia itsenäisesti. Aiempi kokemus puhtaanapitotöistä voidaan katsoa eduksi. Uimarantojen välillä kulkemiseen tarvitaan oma kulkupeli.

Palkkauksessa hyödynnämme neuvonta-alan TES pohjautuvaa peruspalkkaa vähintään 8€/h + lomakorvaus 10%. Palkkaus lasketaan toteutuneiden työtuntien mukaan. Lisäksi korvaamme matkakulut uimarantojen väliseltä matkalta verohallinnon mukaan.

Tarjoamme työntekijöille
- Joustavat työajat, jotka on helppo yhdistää muun kesäisen ohjelman kanssa.
- Koulutuksen ja hyvän perehdytyksen, työtodistuksen

Someron 4H-yhdistys on vastuullinen, reilu ja mukava työnantaja.

Hae tehtävään täyttämällä ja lähettämällä 4H:lle alta löytyvä lomake. 

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä  p. 044 777 8535 / Anna Laakkonen

Hakulomake

Omat tiedot

Koulutukseni ja kokemukseni

Mille uimarannoille haluaisit töihin?

Huom! Voit valita useamman vaihtoehdon

Miksi olisit hyvä työntekijä uimarantojen hoitajaksi?

Lisätiedot

Oletko jo käynyt työhaastattelussa Duunitreffeillä 4H:n pisteellä?