4H-jäsenyys

 

Hyvät 4H-jäsenet ja vanhemmat!

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön 

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan. 

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin. 

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla. 

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä. 

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi. 

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/ 

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/ 

 

 

 

 

Valtakunnallinen jäsenmaksu 
 

Tavoitteena on selkeän ja koko 4H-järjestössä yhtenäisen jäsenkäsitteen ylläpitäminen ja yhtäläisen jäsenmaksun periminen kaikilta toimintaan osallistuvilta. 

Jäsenmaksun suuruuden vahvistaa Suomen 4H-liiton valtuuskunta, joten asiaa ei tarvitse käsitellä 4H-yhdistyksen vuosikokouksessa. 

Jäsenmaksun laskuttaa keskitetysti 4H-liitto jäsenrekisterin tietojen perusteella. 

  • Valtakunnallisen jäsenmaksun suuruus 
    Henkilökohtainen jäsenmaksu on 35 euroa, josta liitto palauttaa yhdistykselle 24,50 euroa. 

  • Perhemaksu on 70 euroa, josta liitto palauttaa yhdistykselle 49 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat. 

  • Huom! Yhdistysten toiveesta on rullaavaan jäsenkauteen siirtymistä aikaistettu. Rullaavaa jäsenkautta sovelletaan kaikkiin uusiin jäseniin, jotka ovat liittyvät jäseniksi 7.1.2020 tai sen jälkeen. Rullaava jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa.

  •  
    Esim. Henkilö liittyy jäseneksi tammikuussa 2020. Hänen jäsenkautensa alkaa 1.1.2020 ja päättyy 31.12.2020. Hän saa jäsenkortin, jonka voimassaoloaika on edellä mainittu. 

    Ennen 7.1.2020 jäseniksi liittyneillä säilyy jäsenkautena 1.9. - 31.8. 

 

Jäsenrekisterin tuotesuojaseloste:

https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/suomen-4h-liiton-jasenrekisterin-tietosuojaseloste/